لیست اختراعات سامان مسواری


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1392/03/06
تاریخ ثبت: 1392/09/06
خلاصه اختراع:

عادت هاي بدغذايي در هرجامعه وهر كشوري وجود دارد وكشور ماايران نيزاز اين حكم مستثني نيست.گاه اين عادت ها بدليل مواد اوليه موجود در يك كشور است كه موجب شده توجه مردم تنها به آن مواد جلب شود يعني شرايط زيست محيطي آن سرزمين فضا را فقط براي رويش و توليد آن ماده فراهم مي كند وگاه اين عادات از فرهنگ و تاريخ يك كشور سر چشمه مي گيرد كه متاسفانه تغيير آن نيز مستلزم اشاعه فرهنگ در طي مدت زماني طولاني است. ولي با توجه به اهميت سلامتي انسان وسالم بودن ماده غذايي مصرفي اين تغييرات بايست بنحوي در كوتاهترين زمان ممكن صورت پذيرد. يعني هر چه زودتر عادات نادرست غذايي تصحيح گردند، ميتوان سريع تر از آسيب ها وضررهاي ناشي از آن كاست. در ايران استفاده زياد از گوشت قرمز بخصوص گوشت هاي گاو و گوسفند از دير باز رايج بوده است و از آن بعنوان يك عادت نادرست غذايي ياد ميگردد. چراكه وجود برخي مواد متشكله اين گوشت ها موجب شده است ميزان ابتلا به انواع بيماري ها افزايش يابد. براي مثال طبق تحقيقات كارشناسان اروپايي مصرف گوشت قرمز دامي ميزان مبتلايان به سرطانهاي روده بزرگ(13تا15درصد)،سرطان پانكراس(50درصد)،سرطان غدد لنفاوي(10درصد) و بيماري نقرس به دليل اسيد اوريك موجود، روبه افزايش است. در اين طرح با بهره گيري از گوشت بوقلون كه متشكل از 40 درصد گوشت قرمز و 60 درصد گوشت سفيد است (ولي بسياري ازمواد مضر گوشت هاي قرمز ديگر نظير اسيداوريك را دارا نيست)و غني سازي آن با انواع گروه هاي غذايي همانند غلات ، سبزيجات و مواد معدني، ماده كمك غذايي توليد شده است. با اين طرح سعي براينست اين عادت نادرست غذايي ايرانيان مطاق با نوع خوراك ايشان اصلاح گردد.

تاریخ ثبت: 1403/02/03
مخترع/مخترعان: سامان مسواری
خلاصه اختراع:

ليتيم از جمله عناصر راهبردي در بسياري از صنايع درحال رشد نظير باتري هاي قابل شارژ و خودروهاي الكتريكي بشمار مي رود. منابع موجود در خشكي اين فلز محدود و تنها منحصر به چندين كشور است. در مقابل، منابع آبي از جمله درياها ، درياچه ها و شورابه ها حاوي مقادير بيشتري ليتيم مي باشد كه همين امر توجه صنعتگران و محققين را به استخراج ليتيم از آب دريا جلب نموده است. از ميان روش هاي استخراج ، جذب به دليل سهولت در اجرا، عدم نياز به تجهيزات پيچيده و عدم مشكلات دفع لجن، مي تواند گزينه مناسب تري براي استخراج ليتيم تلقي شود. اختراع حاضر جاذبي بر پايه مواد معدني است كه در شرايط بهينه سنتز شده و با عوامل پليمري ارتقا يافته است. اين جاذب مي تواند ليتيم را از محيط آبي و با گزينش پذيري بسيار بالا و همچنين سينتيك جذب مطلوب ، استخراج نمايد. در آزمايش هاي انجام شده، جاذب توانست بيش از 80 درصد ليتيم را از منابع شورابه اي كم عيار (كمتر از 30 ميلي گرم بر ليتر) جذب نمايد. اميد است اين اختراع، گامي موثر در توليد ملي سيستم هاي استخراج ليتيم و خلق ارزش افزوده باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1403/04/19
تاریخ ثبت: 1403/06/24
مخترع/مخترعان: سامان مسواری
خلاصه اختراع:

نياز روز افزون به ليتيم در صنايع وابسته، يافتن منابع و روش هاي جديد براي استحصال اين عنصر را امري حياتي مي كند. علي رغم اينكه منابع موجود در خشكي اين عنصر، محدود و تنها منحصر به چندين كشور است، منابع آبي از جمله درياچه ها و شورابه ها حاوي مقادير بيشتري ليتيم مي باشد كه همين امر توجه صنعتگران را به استخراج ليتيم از منابع آبي جلب نموده است. از ميان روش هاي استخراج ، جذب سطحي به دليل سهولت در اجرا و عدم نياز به تجهيزات پيچيده مي تواند به عنوان گزينه مطلوبي براي استخراج ليتيم معرفي شود. اختراع حاضر جاذبي معدني و كامپوزيت شده با پليمر است كه مي تواند ليتيم را از محيط آبي و با گزينش پذيري بسيار بالا و همچنين سينتيك جذب مطلوب ، استخراج نمايد. بعلاوه كاهش جرم جاذب طي فرايند جذب، در مقايسه با جاذب هاي مشابه كمتر است. در آزمايش هاي انجام شده، جاذب توانست با ظرفيت جذب 18.4 ميلي گرم بر گرم، ليتيم را از منابع شورابه اي كم عيار (با غلظت كمتر از 30 ميلي گرم بر ليتر) جذب نمايد. اميد است اين اختراع، بتواند زمينه تامين اين عنصر و فرصتي براي خلق ثروت ملي فراهم آورد.

موارد یافت شده: 3